martes, 24 de marzo de 2009

Visita al centre


El 17 de març vam visitar una escola de Constantí força implicada en les noves tecnologies. En arribar el cap d'estudis ens va fer una presentació de les TIC en l'escola, és a dir, que utilitzaven, quina implicació tenia la comunitat escolar, quins resultats havien obtingut, etc.


Abans era una escola que a poc a poc anava decaient per l'arribada massiva d'inmigrants, però amb la introducció de les noves tecnologies han millorat el número de matrícula, la implicació dels pares i dels alumnes i el reciclatge dels professors.


Estem vivint en la societat de les noves tecnologies, és un moment de canvi on tota institució hauria d'adaptarse a les noves innovacions i introduir-les dins les aules. Actualment és difícil captar l'atenció dels alumnes, el cap d'estudis ens explicava que amb la introducció de les pisarres tàctils han aconseguit tenir als alumnes més implicats en les tasques escolars, ha millorat la conducta i actitud a classe, etc. Per tant seria bo que tota institució tingues present a les noves tecnologies pels resultats, per la seva pròpia actualització i progrés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario